divendres, 13 de novembre del 2009

Visita a la cooperativa Cadí

VISITA A LA COOPERATIVA CADÍ

Avui dia 4 de novembre de 2009 hem anat a la Coperativa Cadi. Hi hem anat l’Enric, el David, el Rui, el Dimitri, el Cristian, el Gerard, la Maria, el Carlos i l’Ossama.

Quan hem arribat ens han ensenyat un vídeo sobre la Cooperativa Cadí. El vídeo tractava sobre els diferents productes que hi fabriquen. En el vídeo també hi surten les diferents seccions on hi ha les màquines. Hi ha màquines que fan formatge, d’altres que fan nata, d’altres que envasen la llet i d’altres que fan lactosa.

També ens han explicat que hi ha dos productes que tenen denominació d’origen que són: el formatge Urgèlia i la mantega Cadí.

Abans de marxar hem pogut veure moltes fotos on sortien esportistes (piragüistes, esquiadors, jugadors de bàsquet, futbolistes...) que portaven el dorsal de la Cooperativa Cadí. També ens han donat uns tríptics on explica quins productes es fabriquen a la Cooperativa, un joc semblant al de l’oca però que explica tot el procés de fabricació del formatge des de que les vaques quan estan al camp pasturant fins que el formatge surt de la fàbrica i també ens han donat un pin.




Gerard Gau 1r ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada