dimarts, 30 de juny del 2009

El gelat de maduixa


Abans de fer el gelat de maduixa a la classe vam treballar un dossier de la maduixa. Vam estudiar quins eren els seus nutrients, les seves característiques, d’on ve, la seva temporalitat...
El divendres i el dilluns vam anar a comprar els ingredients per fer el gelat.
Vam anar a comprar les maduixes al Caprabo i al Supermercat Plus els plats, els gots, els tovallons, la nata, el sucre, els iogurts i la galeta pels gelats.
Vam anar a l’institut a l’edifici de Batxillerat, vam pujar unes escales i vam entrar a la classe de Cicles on tenen una cuina. Vam fer grups, ens vam rentar les mans. Un grup va rentar les maduixes, els hi van treure les fulles, les van tallar i les van triturar. Un altre grup va muntar la nata. Després de triturar les maduixes i vam afegir el iogurt, el sucre i ho vam batre tot. Un cop ho vam tenir tot batut ho vam afegir a la nata i ho vam tornar a batre i ja va estar preparat. El vam portar al congelador de la cuina i a esperar que es refredés.

Us passem la recepta per si us ve de gust fer-lo a casa.

Ingredients per 4 persones:
• 500 gr de maduixes
• 500 ml de nata per muntar
• 1 iogurt grec
• 150 gr de sucre

Bon profit!


Laxmi Solano Fernández de Castro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada