dijous, 21 de maig de 2009

Diari d'un agent medio ambiental


DIARI D'UN AGENT MEDIO AMBIENTAL


Els alumnes de l'aula de la diversitat (USEE i Aula Oberta) estem fent d'agents medio ambientals, fent el manteniment del paper reciclat. Al llarg del Bloc presentarem explicacions del que fem.

dia: 14 de maig de 2009

Avui comença la nostra tasca com agents medio ambientals de l’IES Joan Brudieu.

La primera tasca que ens han encomanat és fer el manteniment de les capses de paper reciclat que hi ha a cada aula. Hem començat fent una taula que ens ha servit per saber quin és l’estat de les capses. Hem fet 3 taules una per cada pis de l’edifici de ESO.

En aquesta taula haviem d’omplir:

  1. el número de la classe i curs
  2. en quin estat es troba la capsa i si estan plenes o buides
  3. les hores que estava buida l’aula

La Laxmi, l’Estefania i jo vam fer la feina tots junts. Aquesta feina ens va servir per adonar-nos que a la meitat de les classes feien servir la capsa de paper reciclat com paperera “ quina desil·lusió, oi?” Hem tardat dos hores però al final hem obtingut un bon informe ( ha estat molt guai!!!!!)

Fet per Fabio Rafael da Silva Queiroz (3r ESO A)

dia: 20 de maig de 2009


Avui els agents medio ambientals ens hem dedicat a buscar fulls en brut per poder omplir les capses de les aules. Un cop hem pogut comprovar l’estat de les capses necessitem fulls en brut per poder-les omplir. Primer hem anat al Departament de Ciències Naturals on ens han donat dos capses: una amb fulls grans i una altra amb fulls normals. Desprès hem tornat a la nostra aula. La Laxmi i la Estefania han anat a consergeria a buscar la guillotina per poder tallar els fulls grans en dos parts.
Ha estat una feina molt entretinguda!!

Fet per Solaini Antonia Rodríguez (3r ESO D)

dia: 2 de juny de 2009

Avui hem començat a separar els fulls de paper que ens han passat per reciclar. El separem en tres apartats: el que no es pot reciclar, el que es pot reciclar i el que està poc escrit que el farem servir per fer llibretes.
Mentrestant uns agents fan aquesta feina un altre treu les grapes dels fulls que en tenen.
Abans de fer aquesta tascat hem anat a les classe sense alumnes que ens faltava i hem tornat a fer un reconeixement de les capses.

Fet per Fabio Rafael da Silva Queiroz (3r ESO A)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada